lördag 9 januari 2010

KAL 2010

Först vill jag välkomna två nya deltagare, Anna O och HY, som också påminde mig om att nu är ju 2009 över!!! Hur har det varit tycker ni? Är ni peppade på nya vintage-projekt inför 2010? Det är väl bara att lägga på ett år, eller vad säger ni? :-D

Jag är väldigt peppad på en tröja från den fantastiska boken A Stitch In Time. Så här ser den ut, men min är tänkt att bli i en aqua-aktig färg.Jag önskar er alla ett härligt 2010 med massa trevlig stickning och annat, även om det inte blir vintage.

/Janette

7 kommentarer:

Linda sa...

Absolut! Ett år till låter bra. Speciellt för mig som inte lyckades bli färdig under 2009. :)

Medea sa...

Ja, vi kör KAL iår. Jag är sugen på ett par gammeldags vantar. Har insett att jag har alldeles för lite vantar och nu när det tom. är snö o is i Provence så måste jag sticka på för att ha dem den här vintern. Men, men... vi får se hur det blir.

Carina sa...

Ja, jag har inte ens tänkt tanken att den här bloggen skulle försvinna.

Den där jumpern var jätteläcker. Jag är väldigt förtjust i äldre modeller, mest 40 och 50-tal. Tycker att det var så fin passform då. Men tyvärr är många som är anpassade till nutid så förvanskade att dom tappat just den fina passformen.

God fortsättning på 2010.

EvaL8 sa...

Jag har en påbörjad kofta från 2009och har flera projekt som jag vill göra så självfallet fortsätter jag att följa med denna blogg.

HY i Holmsund sa...

Vad roligt att ni fortsätter ett år till och vad roligt att få vara med här.
Vilken snygg tröja! vill ha mönstret!
/ H

Stickarn sa...

Hej. Var kan jag få tag på mönstret till den tröjan? Jag vill gärna sticka en sån till min fru.

Stickarn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.